11. avg. 2011

O KAMPU V PRELUKI


Ko sem že napisal v eni od prejšnjih objav se bom dotaknil en zelo vroče teme ki se odvija v Preluškem avto kampu. Seveda veliko srfačov zahaja v njega kajti imaš mir pred murijo. V začetku meseca julija se je zamenjalo vodstvo kampa ki se je že prej šušljalo. Ne vem kako lahko sredi sezone prileti kot strela z jasnega nekdo ki misli da bo na račun enega majhnega kampa z dvema zvezdicama poravnal vse svoje dolgove ki si jih je ustvaril v zadnjih letih na račun dviga cen. Seveda ta človek do tistega dne ni prebil niti enega dneva svojega življenja v kampu, zagotovo v Preluškem. Sami veste vsi tisti ki ste bili že kdaj u njem na kaj mislim. Izjavil pa je tudi da od nas srfačev tako in tako nič nima. Komaj čakam do bo konec turistične sezone da vidi kaj mu prinaša surfarski gost. Vsi bi morali vstati zunaj kampa da bo fant ki vse ve in vse zna potegnil črto nad iskopičkom zasluženega denarja ob vikendu. Seveda če boš vprašal  za popust kajti bil si nekaj dni tam in zahajaš že dvajset let boš dobil odgovor ne ker si bil samo pet dni ne pa deset. Tak odgovor je dobil prijatelj Rafko ki je že legenda Preluke.
No o tej temi bi lahko pisal še in še. Vsak ima pravico do svojega mišljenja. Počakajmo kaj bo prinesel čas. In za konec še ena primerjava od prej in kaj je sedaj. Zajel bom dve osebi, avto in to za eno nočitev.
Prej – 110 kun, sedaj 133 kun. Nič ne bi imel proti če bi se nam gostom nudilo več kot prej. Ampak je prav nasprotno. Npr. sedaj se varčuje že pri wc papirju.-))) Kajti to stane. Na veliko potrebo pojte že doma da ne bo ta novi lastnik bankrotirov.-))) Smeti odnesite seboj domov zabojniki so polni in jih tudi komunala ne prazne če ne plačaš računa -))))))…itd.


2 komentarja:

  1. ejga a ti zdej kamp bojkotiraš a preluko
    zdej je pihal za 5 kvadratov ampak za nas havy weight kategorijo jaz mam 3 dni Riba je pa 5 dni
    vozu 5,0kv noro dej mau povej kva je zdej

    OdgovoriIzbriši
  2. tko pol pravs al kaj. mene se to sicer tok ne tiče ampak sočustvujem z vsemi ki obiskujete kamp, preluški lokalci.

    OdgovoriIzbriši